Site icon stiriDB

Firmele interesate au termen până joi pentru depunerea de oferte de montare centrale în şcoli şi blocuri din Târgovişte

Primăria Târgovişte informează firmele interesate că joi este ultima zi pentru depunere de oferte în vederea montării de centrale termice la unităţile de învăţământ din municipiu, la blocurile ANL şi la cele sociale.

Primăria Târgovişte anunţă că pe data de 15 noiembrie va fi asigurată căldura şi apa caldă în clădirile cuprinse de acest proiect.

Fiecare centrală urmează să deservească una sau mai multe scări de bloc, în funcţie de amplasamentul clădirilor. În total vor fi montate 49 de centrale.

În Târgovişte se va renunţa la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice.

”Mâine (joi, n.r.) este ultima zi pentru depunerea de oferte de către firmele interesate pentru montarea de centrale. Comisia de evaluare va lucra tot weekend-ul pentru desemnarea câştigătorilor astfel încât să ne putem încadra până pe 15 octombrie la semnarea contractelor. Termenul de execuţie este de 30 de zile, iar pe 15 noiembrie montarea centralelor să fie gata”, a declarat, pentru stiridb.ro, city managerul municipiului Târgovişte, Gabriel Cioacă.

Acesta a precizat şi care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească firmele care vor să efectueze lucrările de montare de centrale în unităţile de învăţământ, la blocurile ANL şi cele sociale.

”Cei interesaţi de acest proiect trebuie să îndeplinească trei condiţii: să suporte investiţia până în decembrie 2014 pentru că bugetul pentru acest proiect este constituit pentru anul viitor, deci cine va efectua lucrarea trebuie să ştie că îşi va primi banii până în decembrie 2014; să efectueze lucrarea în 30 de zile şi să ofere o garanţie pentru lucrări de 5 ani”, a precizat city managerul municipiului Târgovişte, Gabriel Cioacă.

Contractarea de lucrări se va face pe fiecare obiectiv în parte.

Administrarea centralelor de bloc urmează să fie făcută de Municipal Construct, societate aflată în subordinea Consiliului Local Târgovişte. De asemenea o parte dintre angajaţii Termica vor fi preluaţi de Municipal Construct.