Firma lui Mihail Volintiru dă în judecată PNL (audio)

Firma lui Mihail Volintiru dă în judecată PNL (audio)

Firma deţinută de preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, a intentat proces Partidului Naţional Liberal.

”Execută sedii PNL pentru datorii din campanie”, spune liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Replica lui Volintiru este ”nu ştiu nimic de sedii, micuţul avocăţel de provincie Ţuţuianu v-a vândut o chestie de pe site, www.just.ro, e public”.

Informaţia a pornit de la preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care, într-o conferinţă de presă, a spus despre Mihail Volintiru că ”este în curs de a executa PNL pe mai multe sedii pentru datoriile din campaniile electorale anterioare”.

Întrebat despre acest lucru, preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, spune că informaţiile sunt publice, pe portalul instanţelor de judecată.

”Executarea sediilor PNL… eu nu vă pot spune nimic, că nu ştiu să existe o… Nu aş putea să vă spun nici câte sunt. Ce v-a vândut micuţul avocăţel de provincie Ţuţuianu, v-a vândut o chestie de pe site: www.just.ro, search ‘amma print’ şi o să găsiţi. Se deschid imediat. Le luaţi în ordinea celor mai noi, aveţi opţiunea de selectare. Ţuţuianu plătind din bani publici o mulţime de avocăţei pe aici sau funcţionăraşi prin consiliul judeţean îi pune să urmărească tot felul de site-uri şi unul dintre target-urile lor este şi Volintiru. Şi caută, nu ştiu… răsfoiesc. Nu ştiu ce cadenţă au, la trei zile, la cinci zile, la şapte zile, la 12 zile, nu ştiu ce Dumnezeu de cadenţă au. Au găsit (…) că pe site-ul just.ro şi mai departe există speţe Amma Print – PNL. Dar sunt publice”, a precizat Volintiru.

Preşedintele PNL Dâmboviţa a adăugat că, dacă va fi necesar, va da lămuriri suplimentare.

”Discutăm săptămâna viitoare, dacă e vreo nelămurire vă povestesc săptămâna viitoare. Dar nu cred, lucrurile sunt cât se poate de clare”, a afirmat Mihail Volintiru.

Întrebat despre ce sedii PNL este vorba în proces sau dacă este executat sediul PNL Dâmboviţa, liderul organizaţiei judeţene a PNL spune că nu ştie, dar că el sau firmele sale nu execută sediul PNL Dâmboviţa.

”Dacă insişti… eu nu ştiu nimic despre sediile PNL, că nu există nimic despre sediile PNL, nici măcar nu ştiu câte sunt. Ştiu că Dâmboviţa are în proprietate sediul, magazinul de la parterul blocului, Piaţa 1 Mai (…). Dacă eu am sau vreuna dintre companiile mele a făcut vreun demers în acest sens? Nu ştiu asta. Dacă mă întrebi pe mine, Volintiru, sau vreuna dintre companiile mele că ar fi făcut vreun demers în acest sens, răspunsul este nu”, a susţinut preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

Amma print este înfiinţată în anul 2000, este înregistrată în Bucureşti, sectorul 3, şi are ca obiect de activitate principal activităţi de tipărire.

amma01

 

amma02

 

amma03

 

amma04

error: Conţinut protejat !!