Site icon stiriDB

Fii trendy primăvara aceasta cu aceste 3 ACCESORII INEDITE

Blugi în culori deschise, rochii colorate, ochelari de soare, camași din mătase. Acestea sunt doar câteva dintre piesele vestimentare de bază pe care trebuie să le ai în garderobă la venirea primăverii. Dar ce îți trebuie în 2018 ca să compui ținute deosebite? Începe cu o atitudine îndrăzneață și veselă pentru un rezultat desăvârșit!

În ceea ce privește celelalte elemente, trebuie să te orientezi către haine și accesorii care să dea outfit-urilor tale o notă aparte, transformându-le în adevărate creații ce implică bun gust, atenție la detalii și ingeniozitate. Care sunt și unde găsești aceste lucruri? Este un secret dezvăluit în acest articol, însă până a-l afla, concepe în minte o descriere a stilului tău vestimentar. Aceasta te va ajuta să identifici rapid ceea ce se potrivește și modelele perfecte din lista care urmează.

Iată, deci, care sunt cele 3 accesorii fără de care nu poți fi trendy în această primăvară:

  1. Renunță la geanta clasică, incomodă și greu de cărat atunci când petreci toată ziua în oraș. În schimb, ai acum la dispoziție o gamă variată de rucsacuri, dacă dai click pe link și comanzi de la Addien accesorii de la cele mai mari case de modă din lume. Nu doar pentru că sunt practice, ci pentru că au căpătat forme și culori din ce în ce mai variate și mai deosebite. Ținuta ta va fi, astfel, remarcată din orice unghi și îți va garanta succesul oricăror ieșiri în oraș, fară a-ți mai ține mâinile ocupate cu lucruri inutile.
  2. La fel de importante sunt și încălțările. Pentru ieșirile de zi cu zi la terase sau pentru plimbările cu bicicleta, optează pentru pantofi comozi, din materiale de calitate. Pentru modele speciale, intra pe addien.ro și comandă pantofii care ți se potrivesc. Cu siguranță, balerinii sunt dintre cele mai surprinzătoare încălțări, potrivindu-se atât la blugi și tricouri, cât și la rochii din mătase și fuste conice. Îi poți purta oricând, pe zi sau seara, orice stil vestimentar ai avea. Sunt, pur și simplu, perfecți!
  3. Dincolo de toate acestea, nu uita să-ți achiziționezi un parfum nou odată cu lansarea noului sezon. Ai nevoie de un miresme încântătoare de flori, parfumuri ușoare care să te poarte pe valurile bunei dispoziții în această primăvară. Lasă în urma ta un val de mirosuri îmbietoare ale buchetelor de flori specifice sezonului. Este accesoriul de care ai nevoie și pe care nu trebuie să-l ignori!

Ieși din casă purtând cea mai trendy și fascinantă ținută. Alege aceste 3 accesorii și reîmprospătează-ți stilul în 2018!