Femeie înşelată de o ghicitoare, care i-a furat bani şi inele de aur

Femeie înşelată de o ghicitoare, care i-a furat bani şi inele de aur

O femeie din comuna dâmboviţeană Şotânga a fost înşelată de o ghicitoare, care i-a cerut să pună o sumă de bani şi mai multe inele într-o bucată de pânză, pe care ulterior le-a înlocuit cu pietre şi hârtie, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa, remis miercuri.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de numita T.N., de 36 de ani, din comuna Şotânga, cu privire la faptul că a fost înşelată de o persoană necunoscută. Cu ocazia primelor verificări, a rezultat că, în cursul aceleaşi zile, în timp ce se deplasa pe str. Col. Băltăreţu din municipiul Târgovişte, a fost acostată de o persoană de sex feminin, care, sub pretextul că îi va ghici viitorul, i-a solicitat să pună într-un fragment de material textil, diferite sume de bani (1400 de lei şi 150 de euro) şi 6 inele din aur”, se arată în comunicatul Poliţiei Dâmboviţa.

Suspecta i-a indicat părţii vătămate să deschidă acel fragment de material după trei săptămâni de la data ghicitului.

Femeia a deschis însă materialul textil şi a constatat că bijuteriile şi banii au fost înlocuiţi cu două pietricele şi mai multe bucăţi de hârtie.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea suspectei şi recuperarea prejudiciului.

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiune, Poliţia recomandă atenţie sporită atunci când sunteţi abordaţi de persoane necunoscute, indiferent de motivul invocat; să nu vă lăsaţi încântaţi de ideea ghicitului viitorului; nu vă afişaţi în mod excesiv cu bijuterii sau alte bunuri de valoare; acestea atrag atenţia infractorilor; nu încredinţaţi sume de bani sau bijuterii persoanelor care pretind a vă „descânta” pentru a afla ce se va petrece în viitor.

error: Conţinut protejat !!