Site icon stiriDB

”Femeia la început de drum. Carieră vs. Familie”, acţiune a Ligii Tinerelor Social Democrate Dâmboviţa

Liga Tinerelor Social Democrate (LTSD) Dâmboviţa a organizat marţi, o dezbatere pe tema: ”Femeia la început de drum. Carieră vs. familie”.

”Scopul principal al acestei conferinţe a constat în identificarea problemelor reale cu care se confruntă femeile atunci când sunt nevoite să împace, în mod efficient, viaţa de familie cu cea profesională. Principalele teme de discuție care au structurat dezbaterea au fost focusate pe întrebări precum: există o vârstă ideală pentru începerea carierei, au susținere femeile pentru a îmbina cariera cu familia, care este percepția societății românești în ceea ce privește femeia de carieră?”, se arată într-un comunicat al organizaţiei de tineret a PSD Dâmboviţa.

La dezbatere au participat preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu, reprezentante ale organizaţiei de femei a Partidului Social Democrat: Gilia Claudia – preşedinte OFSD Dâmboviţa, Carmen Holban – preşedinte OFSD Târgovişte, Oana Vlăducă.

Dezbaterea s-a desfăşurat sub egida TSD, fiind realizată în acelaşi timp în toată ţara, în accord cu toate organizaţiile judeţene, o reuniune fiind organizată şi la Bucureşti.