Site icon stiriDB

Felicia Filip: Festivalul de romanţe ”Crizantema de Aur”, o mândrie pentru toată România

Soprana Felicia Filip, preşedinte al juriului Festivalului Naţional de Romanţe ”Crizantema de Aur”, a declarat, vineri, că festivalul reprezintă un motiv de mândrie nu numai pentru târgovişteni ci pentru întreaga Românie.

”Sunt pentru a şasea oară aici în calitate de preşedinte de juriu, la invitaţia domnului primar (Gabriel Boriga, primar Târgovişte, n.r.). Am ajuns la o ediţie extraordinară şi asta datorită domnului primar şi echipei dumnealui, datorită consiliului judeţean. Eu spun că, sigur, este o mândrie pentru târgovişteni şi pentru dâmboviţeni, dar este o mândrie pentru toată România, pentru că toată România se bucură de acest festival, cel mai longeviv, cel care înseamnă frumuseţea sufletului românesc”, a declarat soprana Felicia Filip.

Festivalul de Romanţe ”Crizantema de Aur ” a început vineri seară, la Târgovişte, cu o primă parte a concursului de interpretare, urmată de recitaluri Vlad Miriţă, Florin Georgescu şi Matilda Pascal Cojocăriţa.

Festivalul are loc la casa Sindicatelor din Târgovişte şi va dura trei zile. Aflat la a 46-a ediţie, este cel mai longeviv eveniment muzical al României.

Organizatorii festivalului sunt Primăria Târgovişte, Consiliul Local Târgoviste, Teatrul Municipal, Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

stiridb.ro este partener media al festivalului Crizantema de Aur.
Felicia Filip – Nor dus de vant