Site icon stiriDB

Farmaciile Hyperici recomandă Redoxon Inmuno 4, pentru sistemul imunitar

redoxon-inmuno-4

Sistemul imunitar e tot timpul pus la încercare, iar recomandarea farmaciilor Hyperici este de a-l susține cu gama Redoxon.

Redoxon Inmuno 4 este o combinație de ingrediente active (Vitamina C, Echinacea, Propolis și Zinc), creată special pentru a ajuta și întări sistemul natural de apărare al organismului

Echinacea (150mg) – ajută la întărirea sistemului imunitar, reduce posibilitatea de dezvoltare a simptomelor răcelii cu până la 58% și reduce durata răcelii (cu 1 până la 4 zile).

Vitamina C (90mg) și Zinc (7,5mg) – doi nutrienți ce contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Conținutul de Vitamina C și Zinc din Redoxon Inmuno 4 contribuie la protejarea celulelor împotriva proceselor oxidative.

Propolis (100mg) – substanță rpodusă de albine pentru apărarea stupului împotriva factorilor externi și a germenilor. Propolisul conține o combinație de substanțe active, cele mai importante fiind flavonoidele, prezența lor determinând eficacitatea extractului. Propolisul are proprietăți imunomodulatoare, antimicrobiene, antiinflamatorii și antioxidante.

Mode de administrare:

  1. Se recomandă 2 plicuri pe zi la apariția primelor simptome ale răcelii și se continuă până la dispariția lor, maxim 7 zile.
  2. In perioadele cu schimbări bruște de temperatură și de efort fizic sau mental crescut, se recomandă 1 plic pe zi, timp de 14 zile. Dacă este necesar cura se poate repeta după o perioadă de pauză de 14 zile.

Produsul se dizolvă direct în cavitatea bucală, fără a fi necesară dizolvarea în apă.

În farmaciile Hyperici găsiți produse la cele mai bune prețuri!

Pentru mai multe recomandări, specialiştii Hyperici sunt la dispoziţia pacienţilor în farmaciile din judeţ.

Carmen Holban, asociat HypericiFarm