Site icon stiriDB

Expoziţie de mărţişoare confecţionate de elevii Şcolii Speciale Târgovişte

O expoziţie de mărţişoare confecţionate de elevii Şcolii Speciale Târgovişte va avea loc, joi, 26 februarie 2015, începând cu ora 10.00 la Muzeul de Istorie Târgovişte.

Activitatea este intitulată “Vestitorii Primăverii”.

Evenimentul se desfăşoară în două etape: un spectacol de muzică clasică susţinut de elevii Liceului de Arte Bălaşa Doamna, clasa de Canto, prof. coordonator Tufeanu Maria  şi Cercul de Orchestră al Palatului Copiilor din Târgovişte, prof. coordonator Vârjoghe Maria, şi o expoziţie de mărţişoare confecţionate de către elevii Şcolii Speciale din Târgovişte în cadrul unor ateliere desfăşurate la instituţia muzeală şi materializate într-o expoziţie cu vânzare, în Sala Auditorium a Muzeului de Istorie.

”Invităm  pe toți cei care doresc să susțină acest gest umanitar să viziteze expoziția de mărțișoare de unde pot cumpăra, pentru ziua de 1 martie, un dar simbolic pentru mămici, bunici, prietene și colege. Sumele obținute din vânzarea mărțișoarelor vor fi direcționate către Şcoala Specială din Târgovişte”, se arată într-un comunicat al Complexului Muzeal Curtea Domnească Târgovişte.

Organizatori ai evenimentului sunt: Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Complexul Naţional Muzeal “Curtea Domnească”, Liceul de Arte Bălaşa Doamna Târgovişte şi Palatul Copiilor Târgovişte.