Site icon stiriDB

Eveniment al organizaţiei de femei PSD Dâmboviţa în cadrul proiectului ”Mame speciale pentru copii speciali”

tutuianu-holban-stan

Organizaţia de femei a PSD Dâmboviţa a organizat, joi seara, un eveniment în cadrul proiectului ”Mame speciale pentru copii speciali”.

Proiectul, aşa cum a precizat preşedinta organizaţiei de femei a PSD Târgovişte, Carmen Holban, s-a adresat mamelor copiilor cu dizabilități, iar OFSD (Organizaţia Femeilor Social Democrate) Dâmbovița a dorit să le fie aproape şi să le sprijine prin acordarea de vouchere pentru activități de divertisment, investigarea stării de sănătate, îngrijirea aspectului fizic, asistență psihologică etc.

În cadrul evenimentului, un elev din clasa a VI-a a Seminarului Teologic Ortodox din Târgoviște, cu rezultate excelente la învățătură, dar cu o situație materiale foarte dificilă, a primit din partea femeilor social-democrate un sprijin financiar care să-l ajute să-și continue studiile.

La evenimentul ce a avut loc la Hotel Valahia, femeile social democrate din judeţ au participat şi la un concurs culinar, în care au fost apreciate prăjituri făcute de acestea.

La eveniment, alături de Claudia Gilia – președinte OFSD Dâmbovița, Carmen Holban – președinte OFSD Târgoviște, au fost prezenți Adrian Țuțuianu – președintele PSD Dâmboviţa și Cristian Stan – lider al organizaţiei de partid din Târgovişte. Ţuţuianu şi Stan au împărțit mărțișoare și flori doamnelor și domnișoarelor, felicitându-le pentru inițiativa proiectului.