Esti inalta? Descopera 4 tinute perfecte pentru vara!

De obicei, fetele si femeile inalte sunt considerate ca fiind norocoase, pentru ca au o silueta zvelta, supla, la care alte reprezentante ale sexului frumos doar viseaza. In plus, datorita asocierii cu modelele de top ce defileaza pe podiumurile consacrate ale lumii, este crezut faptul ca orice tip de imbracaminte arata bine pe persoanele inalte.

Insa, contrar asteptarilor, nu este intotdeauna usor sa gasesti piese vestimentare sau sa creezi tinute daca inaltimea ta depaseste 1,75 m. Foarte multe femei sunt complexate de acest lucru si evita, de exemplu, sa poarte tocuri. Daca si tu te afli in aceasta categorie, esti probabil curioasa sa vezi ce tinute avantajeaza, pe care le poti purta in aceasta vara pentru a te simti si a arata perfect! In acest sens poti apela la Hermosa, un producator de imbracaminte pentru dama care confectioneaza haine de calitate pentru orice tip de silueta. Verifica oferta disponibila pe site si alege dintre piesele care sunt pe gustul tau!

Iata 4 outfit-uri care vor starni admiratia celor in jur in 2018: 

  1. Pentru plimbari, petreceri pe marginea piscinei sau la o terasa, pentru o intalnire romantica sau o seara speciala petrecuta in oras, poti imbraca o rochie lejera, colorata, cu lungimea aproape de jumatea gambei pe care o poti alege din colectia online cu rochii casual de la Hermosa. Datorita inaltimii tale, nu trebuie sa iti faci griji ca un astfel de model iti va face picioarele sa para prea scurte. In schimb, aceasta piesa vestimentara cu croiala in A, care este petrecuta in talie, va pune frumos in evidenta forma corpului tau. Poti alege o pereche de sandale cu toc gros, mic, pentru a completa tinuta. Acestea sunt comode si nici nu adauga prea multi centimetri in plus staturii tale! 
  1. Daca esti in cautarea unei tinute potrivite pentru birou, poti incerca o tinuta business casual. Cum o obtii? Prin intermediul unei perechi de blugi simpli, cu o croiala dreapta, la care asortezi o camasa confectionata dupa un tipar cu inspiratie masculina. Un outfit complet are in componenta sa si o pereche de incaltari, iar in acest look, pantofii casual, fara toc, sunt cea mai potrivita alegere. In ceea ce priveste accesoriile, alege o curea de latime obisnuita in nuanta incaltamintei. 

  1. Pentru a crea o tinuta 100% in stil office, care te avantajeaza si iti pune in valoare calitatile fizice, alege o fusta creion. De obicei, acest model poate crea iluzia unor picioare mai scurte, insa nu si in cazul tau. Purtata impreuna cu pantofi siletto si o camasa din matase sau alt material asemanator, vei obtine un look extraordinar pentru intalniri de afaceri, conferinte sau alte evenimente de acest tip. 
  1. In vacanta, fie ca iti petreci timpul pe malul marii sau intr-o destinatie exotica, alege sa porti o fusta lunga, cu dungi colorate si crapatura pe un picior. Asorteaz-o cu o bluza cu insertii tip dantela, lejera, care iti ofer libertate de miscare si confort. In picioare, incalta niste balerini din piele naturala, care sa completeze delicat tinuta.

Care este outfit-ul tau preferat pe care l-ai purta in vara aceasta?

error: Conţinut protejat !!