Elev prins de jandarmi la Tărtăşeşti, după ce a ameninţat cu cuţitul o colegă de liceu

cutitUn elev de la liceul din localitatea Tărătăşeşti, judeţul Dâmboviţa, a fost prins de jandarmi, miercuri, după după ce a ameninţat o colegă cu un cuţit, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa.

Elevul a fost dus la sediul IJJ Dâmboviţa pentru declaraţii.

”O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în zona instituţiilor de învăţământ, a fost sesizată de o elevă din cadrul liceului din Tărtăşeşti despre faptul că numitul C.S.I., în vârstă de 18 ani, elev în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ, a ameninţat-o cu un cuţit”, se arată în comunicatul IJJ Dâmboviţa.

Speriat de faptul că eleva alertase organele de jandarmi, cel în cauză a părăsit liceul. Jandarmii au procedat la identificarea elevului, iar la controlul efectuat au găsit ascuns în ghiozdanul acestuia un cuţit cu lama de circa 30 de centimetri.

”Patrula de jandarmi l-a invitat pe cel în cauză la sediu în vederea continuării verificărilor. Actele de constatare întocmite au fost înaintate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale”, se mai arată în comunicatul IJJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!