Site icon stiriDB

Elena Udrea, bine primită la Târgovişte

Elena Udrea a fost primită bine, sâmbătă, la Târgovişte. A mers pe jos de la sediul PMP Dâmboviţa prin centrul municipiului Târgovişte la Târgul Meşteşugarilor organizat de Zilele Cetăţii.

Cel mai mult timp l-a petrecut făcând poze cu trecătorii, comercianţii din târg şi cu localnicii. Unii au ţinut să îi spună că arată bine.

”Deşi se zice că televizorul pune cinci kilograme, nu e adevărat, arătaţi foarte bine”, i-a spus un trecător.

A fost şi un târgoviştean nemulţumit de candidatura sa la prezidenţiale, care a strigat ”ce caută o femeie candidat?”. Un alt bărbat aflat la Târgul Meşteşugarilor a strigat ”jos corupţia!” când a văzut-o pe Elena Udrea.

caricaturistul Marian Avramescu și Elena Udrea

Majoritatea celor cu care s-a întâlnit Udrea la Târgovişte au fost încântaţi să o vadă şi s-au fotografiat cu ea.

Elena Udrea şi-a cumpărat din târg un brâu cu motive tradiţionale. ”Lansăm o modă, purtăm brâie româneşti”, a spus Udrea.

Udrea a trecut şi pe la cortul de pe platoul Prefecturii unde se strâng semnături pentru candidatura ei la prezidenţiale. A fost însoţită de membri şi simpatizanţi PMP, tineri pe tricoul cărora scria ”Dragă Victoraş, nu fi pisicuţ, dezbaterea nu muşcă”, deputatul Gelu Vişan (care a avut grijă de vrei doi nemulţumiţi pe care i-a luat strategic după gât, i-a îndepărat de Elena Udrea şi i-a întrebat cu ce îi poate ajuta), președintele PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu.

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a avut o întâlnire, sâmbătă, şi cu arhiepiscopul Târgoviştei, Nifon, a susţinut o conferinţă de presă la sediul PMP Dâmboviţa şi a mers la Târgul Meşteşugarilor din Târgovişte.