Electoral: Pentru că Dâmbovița merită mai mult, PNL vine în alegerile parlamentare cu o echipă de oameni integri, responsabili și profesioniști!

poza-grup-pnl-electoral

Odată cu preluarea președinției filialei Dâmbovița a Partidului Național Liberal de către vicepreședintele PNL Cezar Preda, s-a sudat aici o echipă de oameni valoroși, pregătiți să vină în fața dâmbovițenilor cu viziunea și cu proiectele de care acest județ are nevoie.

Candidații desemnați de PNL Dâmbovița să reprezinte partidul în alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 sunt oameni integri, cu experiență, cunoscuți  de comunitatea dâmbovițeană și care au probat în domeniile lor de activitate, fie că vorbim despre medici, profesori, economiști, ingineri, antreprenori.

Această echipă a luat la pas localitățile din Dâmbovița și a stat de vorbă cu locuitorii acestora care și-au exprimat nemulțumirile cu privire la nivelul de trai scăzut și la lipsa perspectivelor de carieră pe fondul absenței investițiilor generatoare de locuri de muncă.

În acest sens, angajamentul candidaților PNL Dâmbovița este acela de a deschide județul către investitori. Atât la nivel parlamentar, cât și guvernamental, vor fi create mijloacele necesare prin care resursele financiare să poată fi direcționate în zona investițiilor în infrastructura rutieră, precum și în sănătate, educație, agricultură și turism. Asta înseamnă dezvoltare și bunăstare în viziunea candidaților PNL din Dâmbovița!

pnl-electoral-actiuni

[column size=”1/2″] [box title=”Camera Deputaților”] 1. Preda Cezar
2. Vladu Iulian
3. Ionescu Lavinia
4. Manu Eugenia
5. Stan Adrian Mihail
6. Caravețeanu Marius
7. Gheorghe Grigore
8. Niculae Traian
9. Dincă Ioana [/box] [/column] [column size=”1/2″] [box title=”Senat”] 1. Caracotă Iancu
2. Ion Sorin
3. Popescu Jean
4. Anghelescu Teodora
5. Mosor Elena [/box] [/column]

Partidul Național Liberal, în parteneriat cu Dacian Cioloș, va duce România înainte!

Echipa PNL Dâmbovița

error: Conţinut protejat !!