Site icon stiriDB

Electoral: Deputatul Iulian Vladu (PNL): Promovăm măsuri concrete pentru sprijinirea familiilor

iulian-vladu

Partidul Naţional Liberal susţine un pachet de măsuri privind protecţia socială a familiilor din România, în completarea măsurilor propuse de Dacian Cioloş în Platforma România 100.

“Reducerea impozitului pe venit la jumătate pentru părinţii care au al treilea copil până la vârsta de 7 ani a acestuia/acestora şi creşterea alocaţiilor pentru toţi copiii, la valoarea de 200 de lei, această creștere fiind acordată prin tichete sociale destinate achiziționării de rechizite, haine, alimente, sunt doar două dintre propunerile cuprinse în programul de Guvernare al Partidului Național Liberal” a explicat Iulian Vladu, membru al comisiei de muncă a Camerei Deputaţilor şi candidat PNL pentru un nou mandat de deputat.

Totodată, din pachetul liberal de măsuri sociale fac parte: eliminarea impozitării tuturor categoriilor de pensii, dar şi introducerea voucherului cultural. Conform propunerii PNL, fiecare elev va primi la începutul anului şcolar un pachet de 6 vouchere pentru a putea participa,  împreună cu unul dintre părinţi, la evenimente culturale sau pentru a vizita obiective turistice sau educative. În ziua activităţii culturale, părintele va avea programul de lucru redus la 4 ore.­