Site icon stiriDB

Electoral: Candidații ALDE la alegerile parlamentare, oameni cu o vastă experiență profesională

Alianța Liberalilor și Democraților propune pentru alegerile din 11 decembrie oameni cu vastă experienţă profesională. Pe listele ALDE pentru Senat și Camera Deputaților, la nivel naţional, se regăsesc alături de numele cunoscute ale partidului o seamă de candidați noi, în proporție de aproximativ 90%, care nu au mai făcut politică până în prezent. Sunt oameni cu profesii liberale, care au în spate o experiență profesională solidă, din diverse domenii: profesori, ingineri, medici, economiști, istorici, artiști, juriști, avocați, dar și tineri.

La Dâmboviţa, lista candidaţilor ALDE pentru Senat este deschisă de Ionel Petre, economist. Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Călin Oros, rectorul Universităţii Valahia.

Pe listele ALDE Dâmboviţa sunt economişti, profesori universitari, ingineri, precum şi un student, un asistent medical, un arhitect şi un student.

 Sunt oameni cu o carte de vizită solidă, cunoscuți în mediile din care provin și prin intermediul cărora ALDE își arată respectul față de electorat.

Candidaţii ALDE Dâmboviţa pentru Senat sunt: Ionel Petre, Corneliu Chiţulescu, Constantin Pehoiu, Emilia Ghiţă, Corneliu Stănică.

Lista candidaţilor ALDE Dâmboviţa la Camera Deputaţilor este: Călin Oros, Cătălin Olteanu, Aurel Diamandi, Dumitru Barbu, Roxana Lazăr, Ionuţ Cristian Vălu, Mihail Gheorghe, Ion Matei şi Adrian Moacă.