Dumitru Miculescu (UNPR Dâmboviţa): Depun plângere penală, după afirmaţiile făcute de Adrian Ţuţuianu privind mita

Dumitru Miculescu (UNPR Dâmboviţa): Depun plângere penală, după afirmaţiile făcute de Adrian Ţuţuianu privind mita

Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Dumitru Miculescu, a anunţat, luni, că va depune plângere penală, după ce liderul organizaţiei judeţene a PSD, Adrian Ţuţuianu, a făcut declaraţii privind o posibilă mită.

Înainte de o şedinţă a Consiliului Local Târgovişte, Ţuţuianu a afirmat că lider UNPR oferă 10-15 mii de euro pentru a obţine voturi în consiliu, voturi necesare validării unui consilier UNPR şi pentru a pune viceprimari ai municipiului. La acea şedinţă consilierul UNPR nu a fost validat, iar viceprimarii au fost aleşi cu majoritatea obţinută de PSD.

Acum preşedintele UNPR Dâmboviţa anunţă că va depune o plângere penală.

”Astăzi (luni, n.r.) o să depun o plângere penală. O să o depun la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. Pe acele afirmaţii pe care domnul Ţuţuianu le face în presă, că unii lideri UNPR… un lider UNPR oferă 10 mii de euro, 15 mii de euro consilierilor locali din Târgovişte. Să spună cine sunt acei lideri UNPR, cine sunt acei consilieri, cine sunt acei primari, să facem lumină în lucrurile astea. Pentru că e uşor să arunci în spaţiul public lucruri de genul ăsta. Să spună cine sunt acei lideri şi cui i-au dat, care sunt primarii pe care aceşti lideri i-au mituit sau au încercat să le dea ceva”, a precizat preşedintele UNPR Dâmboviţa, Dumitru Miculescu.

”S-a văzut clar din şedinţa de consiliu local cine pe cine… sau promisiunile care s-au făcut. Se vede în structura consiliului local, nu?”, a mai spus Miculescu.

Preşedintele UNPR Dâmboviţa a precizat şi care ar fi scopul declaraţiilor făcute de Ţuţuianu.

”Pe acest Adrian Ţuţuianu îl cunosc de foarte mult timp. Astea sunt metodele lui, să arunce în spaţiul public mizerie, ca cei care ascultă să facă acele dosare in rem, să înceapă ascultări, doar, doar l-or prinde pe Miculescu cu ceva. Încă o dată îi spun: nu mi-e frică de el, nu mi-e teamă de cum acţionează. Eu am decât un drum: sens unic, pentru că din ce în ce mi se alătură tot mai mulţi oameni de înaltă calitate, oamenii vin în echipa UNPR şi vor o schimbare, vor altceva”, a mai spus Dumitru Miculescu.

error: Conţinut protejat !!