Drumuri comunale din Tătărani, asfaltate prin parteneriat consiliul local – Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Drumuri comunale din Tătărani, asfaltate prin parteneriat consiliul local – Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Drumuri comunale în lungime totală de 3,3 kilometri se asfaltează în satele Priboiu şi Căprioru, comuna Tătărani, printr-o asociere consiliul local – Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa, fiecare parte contribuind cu 50% din valoarea investiţiei.

Valoarea contractului de lucrări este de 2,3 milioane de lei.

”Anul acesta avem alocaţi 900.000 de lei din care peste 500.000 Primăria Tătărani şi peste 400.000 Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Dacă o să fie o rectificare de buget pozitivă o să fac o alocare suplimentară în semestrul 2 al anului 2014. Asfaltăm deci 3,3 kilometri de drum, acum se fac lucrările pregătitoare. Este foarte important pentru că erau lucruri aşteptate de cetăţenii din localitate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a fost într-o vizită de lucru, la sfârşitul săptămânii trecute, la Tătărani, dar şi în alte locaţii din judeţ unde se derulează investiţii finanţate de consiliul judeţean.

Adrian Ţuţuianu a precizat şi că sunt demersuri făcute pentru reabilitarea căminului cultural din satul Gheboieni, comuna Tătărani.

”Ieri (joi, 27 martie, n.r.), eu am făcut pe poștașul, ca să nu se plimbe domnul primar până la București, la Compania Națională de Investiții. Am depus toate documentele necesare pentru reabilitarea căminului cultural din satul Gheboieni. Sunt 9,5 miliarde de lei vechi și vom avea un cămin cultural modern. Finanțarea va începe, probabil, într-o lună, o lună și ceva. Din câte știu eu, în două săptămâni, Compania Națională de Investiții va analiza toate documentațiile depuse pentru cămine la nivel național și se va emite ordinului ministrului Dezvoltării Regionale cu alocările financiare pentru acest an”, a adăugat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

ipp

error: Conţinut protejat !!