Site icon stiriDB

Drumul de legătură între Moreni şi Prahova şi un parc pentru copii în Moreni, inaugurate sâmbătă

DSCI1339Drumul 720 Moreni – limita judeţ Prahova, pe o distanţă de 2,5 kilometri, a fost reabilitat cu fonduri de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi a fost inaugurat sâmbătă, în prezenţa autorităţilor locale. Tot în aceeaşi zi a fost inaugurat un parc pentru copii în Moreni.

”Sunt mulţumit că se fac astfel de lucrări la Moreni, se toarnă asfalt, se va rezolva şi cu apa. Eu îmi fac datoria în Parlament şi susţin orice iniţiativă legislativă favorabilă cetăţenilor, în special celor din Moreni”, a afirmat deputatul PSD din Colegiul Moreni, Zisu Stanciu.

Costul reabilitării DJ 720 Moreni – limita judeţ Prahova a fost de 1,6 milioane de lei.

”Asfaltarea acestui drum se continuă până în zona centrală pe bani europeni, aduşi de primărie. Este un lucru extrem de important. Anul viitor, probabil pe vremea aceasta, vreau să ştiţi că localitatea Moreni va avea apă, canalizare, o nouă staţie de epurare. Sunt proiecte mari, la care s-a lucrat multă vreme, încă de pe mandatul domnului Goran (Vasile Goran, fost primar Moreni, n.r.). Suntem de un an de zile la guvernare şi am deblocat lucrurile, pentru că Moreni-ul a stat pe loc, cei dinaintea noastră nu au vrut să dea bani la Moreni. Acum facem dreptate, aşa am spus în campanie”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Tot sâmbătă, la Moreni, a fost inaugurat un parc pentru copii. Investiţia este realizată integral de Primăria Moreni din fonduri proprii. Valoarea investiţiei este de 145.000 de lei şi a fost executată în două luni. Suprafaţa lucrării este de aproximativ 800 de metri pătraţi, s-au efectuat lucrări de amenajare teren, platformă betonată, protecţie elastică, construire, împrejmuire, spaţiu de joacă, alei, spaţii verzi.