Dragan Nesic: Prima opţiune a sezonului viitor e să fiu tot la Târgovişte

dragan-nesic

Antrenorul echipei de volei feminin CSM Târgovişte, Dragan Nesic, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Târgovişte rămâne prima sa opţiune şi pentru sezonul următor.

Echipa din Târgovişte este de doi ani în prima ligă de volei feminin şi a ajuns acum în ultima fază a competiţiei, Finala Diviziei A1. Voleibalistele antrenate de Nesic vor întâlni CS Volei Alba-Blaj.

Înaintea meciurilor decisive, antrenorul sârb a fost întrebat de proiectele de viitor şi dacă acestea includ CSM Târgovişte.

Chiar înainte ca antrenorul să răspundă, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, a intervenit afirmând ”normal aşa ar trebui”.

”Din 10 mai voi începe să pregătesc naţionala Bulgariei pentru Campionatul European şi cu siguranţă că Târgovişte reprezintă primul club cu care voi vorbi în privinţa sezonului următor (…). Am oferte bune, dar cu siguranţă echipa cu care voi încerca să lucrez sezonul următor va fi una ce trebuie să joace în Liga Camionilor”, a precizat Dragan Nesic, în conferinţa de presă, susţinută la Târgovişte.

Echipa de volei feminin e secţie a CSM Târgovişte, club aflat în subordinea primăriei.

Preşedintele CSM Târgovişte, Ciprian Iugulescu, a subliniat performanţa obţinută într-un timp atât de scurt de antrenorul Dragan Nesic la Târgovişte.

”Cu siguranţă, Dragan Nesic este prima noastră opţiune, după performanţele obţinute. Poate exista altă opţiune la momentul acesta?! În urma discuţiilor avute săptămâna trecută cu oficiali ai Federaţiei Române de Volei, când am disputat semifinala, toată lumea a apreciat munca depusă de dumnealui la Târgovişte şi, fără discuţii, cred că este unul dintre cei mai buni antrenori, dacă nu cel mai bun, la acest moment în România”, a afirmat Iugulescu.

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, a spus că, la nivelul factorilor de decizie, se va analiza viitorul echipelor de la Clubul Sportiv Municipal (CSM), în primul rând aspecte financiare privind participări în competiţiile europene.

”Înainte de viitorul sezon vom avea o discuţie între Executivul primăriei, consiliul local şi reprezentanţii clubului în care vom detalia tot ce înseamnă sezonul următor, de la obiective la susţinere financiară. Da, vom analiza şi o eventuală participare în competiţiile europene”, a spus primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Acesta a adăugat că este o premieră şi o mândrie pentru Târgovişte să aibă acum două echipe, volei feminin şi baschet feminin, care să se califice în finalele campionatelor naţionale.

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte va disputa joi, 16 aprilie (ora 16.00), primul meci al finalei cu CS Volei Alba-Blaj. A doua partidă se va disputa vineri, 17 aprilie (19.30). Ambele meciuri vor avea loc în Sala Sporturilor din Târgovişte. Meciurile trei şi patru se vor juca pe terenul celor de la Alba-Blaj.

error: Conţinut protejat !!