Site icon stiriDB

Dragan Nesic, antrenor volei feminin CSM Târgovişte: Echipa va face totul pentru calificarea în CEV Cup

volei-conferinta

Antrenorul echipei de volei feminin CSM Târgovişte, Dragan Nesic, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că jucătoarele sale vor face totul pentru a se califica în dauna ucrainencelor de la Khimik Yuzhny în CEV Cup.

Meciul va avea loc miercuri, în Sala Sporturilor din Târgovişte, de la ora 18.00.

”Vom juca împotriva campioanei Ucrainei, nu doar că e campioana Ucrainei, dar cele mai multe jucătoare sunt componente ale echipei naţionale, pentru ultimii cinci ani au jucat în Liga Campionilor, e o echipă bună. Va fi nevoie să dăm tot ce putem pentru a ne califica în faza următoare. După cum ştiţi, una dintre jucătoarele noastre e accidentată: Djerisilo. Dar avem suficiente jucătoare care să o înlocuiască şi să ne ajute să câştigăm întâi la Târgovişte în faţa suporterilor noştri şi apoi în Ucraina”, a spus antrenorul CSM Târgovişte, Dragan Nesic.

Una dintre cele mai bine jucătoare ale echipei din Târgovişte, Milagros Collar, spune că, deşi meciul se anunţă unul greu, CSM se va lupta serios pentru victorie.

”Cred că va fi un meci greu, dar şi noi suntem o echipă foarte bună pe teren propriu, aşa că vom încerca să dăm tot ce e mai bun la fiecare minge jucată”, a declarat Milagros Collar.

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, i-a îndemnat pe locuitorii municipiului să vină în număr mare la meciul de miercuri.

”Vreau să invit târgoviştenii la acest spectacol, miercuri, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor. Este un meci important pentru CSM, ne confruntăm cu o echipă din Ucraina, şcoala fostă URSS la nivelul sporturilor de echipă este una foarte, foarte bună, eu cred că va fi un spectacol foarte frumos şi ar fi păcat ca târgoviştenii să rateze acest eveniment”, a spus primarul Cristian Stan.

CSM Târgovişte a fost vicecampioană a României în sezonul trecut, pierzând primul loc în faţa CS Volei Alba Blaj, iar în sezonul actual a cucerit Supercupa României.