Două trenuri blocate la Titu; trenul de la Ciocăneşti a plecat spre capitală

Două trenuri blocate la Titu; trenul de la Ciocăneşti a plecat spre capitală

Două trenuri sunt blocate, duminică, în jurul orei 00.10, la Titu, iar trenul care a stat câteva ore blocat la Ciocăneşti, judeţul Dâmboviţa, a plecat spre Bucureşti, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

”Garnitura de tren 9108 (care a fost blocată în gara Ciocăneşti) a plecat spre Bucureşti; în gara Titu se mai află staţionate două trenuri (9026 şi 9028) plecate din Piteşti spre Bucureşti, având un numar total de 240 pasageri”, se arată într-un comunicat al Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.

Pasagerii din trenurile din gara Titu sunt ajutaţi de primăria din localitate să ajungă la Bucureşti cu microbuzele. Cele aproximativ 160 de persoane din tren au primit de la reprezentanţii Primăriei Titu ceai cald şi sendvişuri.

”Am reuşit să punem la dispoziţie patru microbuze şi 60 de persoane din trenurile blocate la Titu au plecat, imediat după miezul nopţii, duminică, spre capitală. Prioritate la a pleca cu microbuzul au avut cei cu copii mici, care au bilet la avion sau care ar putea avea probleme de sănătate”, a declarat, pentru stiriDB, viceprimarul din Titu, Vlad Oprea.

error: Conţinut protejat !!