Site icon stiriDB

Dosare penale pentru transport ilegal de persoane pe diferite rute din Dâmboviţa

Poliţiştii dâmboviţeni au întocmit dosare penale pe numele a 10 bărbaţi prinşi că efectuau transport ilegal de persoane pe mai multe rute din judeţ, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis vineri.

Cei 10 au fost prinşi în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor din domeniul transportului public de persoane.

”Poliţiştii au depistat 10 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 68 de ani, din judeţul Dâmboviţa, în timp ce efectuau transport de persoane pe diferite rute din judeţ. În fapt, aceştia îmbarcau pasagerii în municipiul Târgovişte şi îi transportau către diferite destinaţii, respectiv Pucioasa, Moreni, Bucşani şi Dragomireşti”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei în cauză nu sunt autorizaţi, conform legii, pentru a efectua transport public de persoane.

Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi.