Site icon stiriDB

Doicești: Acțiune socială a organizației de femei a PSD Dâmbovița pentru trei familii defavorizate

Reprezentantele organizației de femei a PSD Dâmbovița au inițiat, vineri, o acțiune socială la Doicești. Trei familii nevoiașe, cu mulți copii, au primit daruri din partea social-democratelor.

La acțiune au participat președinta organizației de femei a PSD, Claudia Gilia, deputata Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște, deputata Oana Vlăducă, dar și consilierul local municipal Doina Boboacă.

„Acțiunea de astăzi m-a emoționat foarte mult. Copiii îmi plac foarte mult, eu iubesc familiile cu mulți copii și astfel de cazuri mă impresionează de fiecare dată. Mă bucură inițiativa pe care a avut-o colega mea și că am putut fi alături de aceste familii. Nu pot să spun că a fost un gest care a făcut mare lucru, a fost un gest care adus un pic de bine familiilor respective. Vom continua să urmărim aceste familii nevoiașe și le vom ajuta de fiecare dată când avem posibilitatea”, a spus deputata Carmen Holban.

Social-democratele nu sunt la prima acțiune de acest gen, campaniile desfășurate de acestea având scopul de a trage un semnal de alarmă cu privire la rolul important pe care familia îl are în societate.