Site icon stiriDB

Doctorul Cristian Purcăroiu s-a înscris în PSD Dâmboviţa

Doctorul Cristian Purcăroiu s-a înscris în PSD Dâmboviţa, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei, Adrian Ţuţuianu.

”V-am precizat că încerc să aduc în PSD oameni noi, cu carieră profesională de excepţie, cu foarte multă aplecare pe subiecte care ţin de viaţa oamenilor şi astăzi am plăcerea să îl prezinte pe domnul colonel doctor Purcăroiu Cristian, medic primar boli interne şi competenţă ecografie, târgoviştean de origine. A profesat în specialitatea Boli interne, secţia medicală 3 din Spitalul Militar Bucureşti în perioada 1984-1994, din 1994 până în 2012 a fost medic şef al Policlinicii Militare Târgovişte, unde a avut o contribuţie majoră la amenajarea sediului nou şi dotarea acestuia, a fost şi colaborator al Spitalului Judeţean Târgovişte în perioada 1997-2007, când a efectuat gărzi în Secţia Cardiologie. Din 2012 până în prezent profesează în mediul privat, la Policlinica 1 PurMed”, a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Purcăroiu a prezentat motivele pentru care s- a înscris în PSD.

”Un rol esenţial l-a avut domnul preşedinte Ţuţuianu. Am considerat apoi că, după 32 de ani de relaţie directă cu pacientul, relaţie medic-pacient, e bine să mă implic şi în modul administrativ al activităţii medicale din judeţ şi, având şi ceva experienţă anterioară de la Policlinica Militară Târgovişte, am considerat că în acest fel voi putea să particip mai bine pentru sănptatea pacientului dâmboviţean şi poate, de ce nu, şi din punct de vedere social să mă implic. Lucrul acesta pot să îl fac mai bine, aşa am gândit, numai din interiorul, cu sprijinul unui partid puternic, cum este PSD-ul”, a spus Cristian Purcăroiu.