Site icon stiriDB

Deputatul PSD Radu Popa atac dur la adresa lui Adrian Ţuţuianu

Deputatul PSD de Târgovişte Radu Popa a avut, vineri, pe pagina sa de facebook, un atac dur la adresa liderului organizaţiei judeţene de partid, Adrian Ţuţuianu.

Parlamentarul consideră că senatorul Leonardo Badea ar fi o soluţie mai bună pentru conducerea PSD Dâmboviţa şi spune că această variantă este susţinută de mai mulţi primari din judeţ.

”Ieri după amiază, la sediul PSD Dâmboviţa a fost prima ședință a BPJ (Biroul Permanent Judeţean, n.r.), după câștigarea alegerilor prezidențiale de către echipa condusă de Liviu Dragnea, a două oară consecutiv. Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuțuianu s-a lansat în tradiționalele vocalize politice pe care le porecleşte opinii. Așa cum ne-a obișnuit, toți suntem de vină cu ceva, iar el e singurul care muncește”, afirmă Radu Popa.

Acesta este primul care anunţă public şi numele candidatului PSD la funcţia de primar al Târgoviştei: Cristian Stan (actualul viceprimar).

”Personal, recunosc, sunt de vină că nu am susținut campania de promovare a candidatului Cristi Stan la primărie, mascată pe lângă pozele de campanie ale lui Victor Ponta, aflate, din întâmplare pe aceleași mașini”, susţine Radu Popa.

Parlamentarul vorbeşte şi despre contribuţii financiare la campania electorală în Dâmboviţa şi despre presiuni făcute asupra unor primari pentru a achita lucrări fictive la apă şi canal.

”Sunt de vină pentru că nu am contribuit financiar la campanie, dar am fost mereu încrezător că patronii firmelor care lucrează pe banii CJ prin Moreni și prin vreo alte 15-20 de comune au fost niște donatori generoși, altfel, nu se poate explica presiunea pe care adrian țuțuianu și un alt angajat al Consiliului Judeţean Dâmboviţa au făcut-o asupra unora dintre primari pentru ca aceștia să semneze și să achite lucrări fictive de apă și canalizare”, scrie Radu Popa pe pagina sa de facebook.

În finalul postării, parlamentarul social democrat spune că senatorul PSD de Dâmboviţa Leonardo Badea este o variantă mai bună pentru şefia organizaţiei judeţene de partid.

”În încheiere recunosc și că sunt de părere că senatorul Leonardo Badea ar fi o variantă mai bună pentru președinția organizației județene a PSD Dâmboviţa, opinie pe care o împărtășesc alături de mai mulți parlamentari și primari din județ”, afirmă Radu Popa.

Acesta a pus la postarea sa şi o poză din filmul House of Cards, în care apare textul ”Am I really the sort of enemy you want to make? (”Chiar sunt genul de dusman pe care ţi l-ai dori?”).