Deputatul PSD Ionuţ Săvoiu, despre meciul pe care îl are cu Adrian Ţuţuianu

Deputatul PSD Ionuţ Săvoiu, despre meciul pe care îl are cu Adrian Ţuţuianu

Deputatul PSD de Dâmboviţa Ionuţ Săvoiu se referă, într-o declaraţie de presă, remisă marţi, la meciul pe care îl are cu preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Reacţia vine după ce administratorul public al Târgoviştei, Gabriel Cioacă, a spus că proiectul Planurilor Integrate de Dezvoltare Urbană din municipiu sunt proaste, lucru pe care l-a discutat şi cu Adrian Ţuţuianu care i-a spus că ar vrea el să anunţe asta public ”pentru că are un meci cu Săvoiu”.

În CV-ul lui Ionuţ Săvoiu se arată că acesta a fost, în perioada 2005-2012, director general al SC Blom România SRL, societate care a realizat proiectul PIDU-rilor din Târgovişte.

[spoiler title=”Declaraţie de presă deputat PSD de Dâmboviţa Ionuţ Săvoiu (click pentru textul integral)” open=”yes” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

Am remarcat, cu surprindere, o serie de afirmații aruncate în spațiul public de către administratorul public al municipiului Târgoviște. Știu că-i place să fie celebru, așa că mă abțin să-i pronunţ numele. Trezit în mijlocul unor subiecte în dreptul cărora competențele domniei-sale lasă de dorit (proiectul privind Planul Integrat de Dezvoltare Urbană), domnul respectiv se pronunță gângav cum că știe el că are Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Judeţean și PSD Dâmbovița, un meci cu mine.

Ca de obicei, personajul știe ceva, foarte puțin, și crede că știe totul. Îl lămuresc eu, spunându-i că Adrian Țuțuianu are un meci alături de mine, ca prieteni, colegi și membrii ai aceleiași echipe. E meciul nostru, pe care-l jucăm zi de zi ca să înlăturăm definitiv efectele unei guvernări incompetente (2008 – 2012), de care nici domnul administrator public nu este străin. E meciul nostru pentru scoaterea județului Dâmbovița din subdezvoltarea în care l-au aruncat prietenii domnului administrator. E meciul nostru și al milioanelor de români care vor lupta pentru ca Victor Ponta să devină președintele României și, în felul acesta, să acopere 10 ani de ură și dezbinare, ani în care domnul administrator s-a simțit atât de confortabil.

Cât despre Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, domnul administrator public al municipiului Târgoviștetrebuie să răspundă nu în dreptul proiectării (trecută prin mai multe filtre), ci al modului defectuos în care „manageriază” implementarea.

[/spoiler]
error: Conţinut protejat !!