Deputatul Iulian Vladu, desemnat preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PDL

iulica vladu pdlDeputatul democrat liberal de Dâmboviţa Iulian Vladu a fost desemnat preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa, se arată într-un comunicat al organizaţiei judeţene a partidului, remis luni.

Vladu a fost numit preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa după ce, sâmbătă, cel care a ocupat această funcţie, Jean Popescu, a renunţat la conducerea organizaţiei, depunând la sediul central din Bucureşti un document în acest sens.

”Biroul Permanent Naţional (BPN) al Partidului Democrat Liberal a hotărât numirea în funcţia de preşedinte interimar al Biroului Permanent Judeţean al PDL Dâmboviţa a deputatului Iulian Vladu”, se arată în comunicatul PDL Dâmboviţa, remis luni.

”Mă onorează şi mă obligă, în acelaşi timp, încrederea BPN. Sunt conştient că urmează o perioadă foarte dificilă, dar vreau să creez echipa de care PDL Dâmboviţa are nevoie, cu oameni cinstiţi şi corecţi şi cu principii de dreapta”, a precizat Iulian Vladu.

Din iunie, când deputatul Florin Popescu a fost înlocuit de la şefia PDL Dâmboviţa, printr-o decizie a conducerii centrale, funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PDL a fost deţinută de Liviu Negoiţă, iar din iulie de Jean Popescu, consilier judeţean al PDL Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!