Deputatul de Târgovişte Radu Popa nu ştie câţi parlamentari are judeţul Dâmboviţa

Deputatul de Târgovişte Radu Popa nu ştie câţi parlamentari are judeţul Dâmboviţa

Deputatul de Târgovişte Radu Popa nu ştie câţi parlamentari are judeţul Dâmboviţa, susţinând într-un comunicat, remis joi, că ”Dâmbovița duce lipsa de susținători puternici la Bucuresti, acolo unde se coace politica, dar nu duce lipsă de parlamentari (are 11+1) sic!”.

În respectivul comunicat Radu Popa propunea tuturor parlamentarilor de Dâmboviţa un parteneriat pentru judeţ.

Judeţul Dâmboviţa este reprezentat în Parlament de 15 deputaţi şi senatori.

Stiridb.ro îl informează pe deputatul Radu Popa că deputaţi de Dâmboviţa sunt: Horga Vasile (PNL), Plumb Rovana (PSD), Stan Ion (PSD), Pârgaru Ion (PNL), Popa Radu Mihai  (PP-DD, ulterior PSD), Popescu Florin Aurelian (PDL), Stanciu Zisu (PSD), Dumitru Georgică (PC), Săvoiu Ionuţ-Cristian (PSD), Moldovan Carmen Ileana (PSD), Vladu Iulian (PDL), iar senatori de Dâmboviţa sunt Leonardo Badea (PSD), Valentin-Gigel Calcan (PSD), Marius Ovidiu Isăilă (PDL), Sorin-Ştefan Roşca-Stănescu (PNL). Deci în total 15 parlamentari.

Radu Popa a fost ales la alegerile parlamentare pe listele PPDD, iar din septembrie 2013 activează în grupul parlamentar al PSD.

Explicaţie pentru cei mai puţin avizaţi politic: în Dâmboviţa au fost aleşi 11 parlamentari (toţi de la USL) plus alţi patru prin redistribuire (trei PDL şi Radu Popa – PPDD, la acea vreme). Radu Popa a dat, joi, un comunicat prin care îi invită pe toţi parlamentarii judeţului Dâmboviţa, de la toate partidele, să semneze un parteneriat pentru Dâmboviţa. Dar în preambul spune că judeţul este reprezentat de 11+1 parlamentari (nerecunoscându-i astfel pe cei redistribuiţi, cu excepţia lui).

În luna martie 2013, la iniţiativa senatorului de Dâmboviţa Sorin Roşca Stănescu, parlamentarii USL au semnat un pact pentru Dâmboviţa.
Şi atunci Radu Popa pe cine mai invită la semnarea parteneriatului pentru Dâmboviţa? Că pe parlamentarii PDL, ieşiţi prin redistribuire, nu-i recunoaşte. Logic, pe el doar.

Păi atunci nu trebuia să mai facă un astfel de apel ci să îi roage pe colegii parlamentari USL de Dâmboviţa ca acum, când a intrat şi el în PSD, să îl lase şi pe el să semneze pactul/protocolul.

error: Conţinut protejat !!