Dănuţ Bădău: Pucioasa va deveni un punct important pe harta ţării

lucrari-pucioasa-06

Primarul oraşului Pucioasa, Dănuţ Bădău, spune că proiectele de reabilitare şi modernizare care se defăşoară în localitate vor face ca aceasta să devină una importantă la nivel naţional.

”Proiectele de reabilitare și modernizare continuă, iar imaginea de final începe să prindă contur. Stațiunea balneoclimaterică de interes național de la poalele Patranei va deveni un punct important pe harta țării, un loc în care traiul este la standarde europene, cu unități de învățământ model, cu infrastructură modernă și locuitori conectați la rețelele de apă și canalizare”, spune primarul Pucioasei, Dănuţ Bădău.

lucrari-pucioasa-04

Conform acestuia, în această perioadă se lucrează la șanțuri și rigole carosabile în Bela, pe strada Morilor muncitorii pun borduri și pregătesc terenul în vederea asfaltării, se continuă proiectul de reabilitare în Maluri (DC 8) și la Podul Tasianu, la Școala nr. 4 Elena Donici Cantacuzino se lucrează la instalația sanitară și reabilitarea termică a clădirii, iar la Școala Gimnazială Mihai Viteazul se lucrează la acoperiș (pe interiorul clădirii) și la reabilitarea termică.

”Orice lucrare presupune un șantier, așadar ne cerem scuze pentru inconvenientele create și vă solicit înțelegere căci, în final, Orașul nostru va avea o nouă față, una modernă”, mai spune primarul Dănuţ Bădău.

lucrari-pucioasa-05

error: Conţinut protejat !!