Site icon stiriDB

Daniel Comănescu (PSD), noul preşedinte al CJ Dâmboviţa

Consilierul judeţean PSD Daniel Comănescu a fost ales, joi, preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, după ce postul a rămas vacant în urma demisiei înaintată la începutul lunii februarie de Alexandru Oprea.

”Mă voi implica în dezvoltarea judeţului, drept pentru care vă rog să fiţi alături de mine în continuarea proiectelor începute şi demarate de noi pentru binele locuitorilor acestor meleaguri. Sunt încredinţat că împreună vom reuşi în ceea ce ne vom propune, să realizăm şi să continuăm buna exercitare a conducerii eficiente a acestei autorităţi publice în folosul exclusiv al locuitorilor acestui judeţ”, a declarat, după votul primit, preşedintele CJ Dâmboviţa, Daniel Comănescu.

Comănescu este director al Staţiunii Pomicole Voineşti.

Acesta a fost ales preşedinte al CJ Dâmboviţa cu 21 de voturi pentru şi 11 împotrivă. PSD deţine majoritatea în consiliul judeţean. La şedinţa de joi a lipsit fostul preşedinte al instituţiei, Alexandru Oprea.

Oprea şi-a dat demisia din funcţie pe 2 februarie, după ce PSD i-a retras sprijinul politic. Membrii Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa au analizat în şedinţa din 2 februarie activitatea reprezentanţilor partidului în consiliul judeţean şi au votat retragerea sprijinului politic lui Oprea. În acea zi, Oprea şi-a înaintat demisia din funcţie, dar rămâne membru PSD şi consilier judeţean.

În şedinţa de joi a CJ Dâmboviţa a fost ales şi un vicepreşedinte, tot de la PSD, Luciana Cristea. Funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa a devenit vacantă după ce Claudia Gilia a fost aleasă deputat.