Site icon stiriDB

Daniel Blaga, deputat USR: Adevărata comasare a fost, de fapt, comasarea PSD cu PNL

Adevărata comasare a fost, de fapt, comasarea PSD cu PNL, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele USR Dâmboviţa, deputatul Daniel Blaga.

Adevărata comasare a fost, de fapt, comasarea PSD cu PNL. Această guvernare a partidului unic PSD-PNL a reuşit să ducă România pe locul întâi din Europa la inflaţie, avem o inflaţie anuală de 7,3%, dublu faţă de media europeană de 3,1%. Asta înseamnă această guvernare a partidului unic PSD-PNL: taxe mai mari, scădere a puterii de cumpărare, a nivelului de trai şi privilegii şi sinecuri pentru ei”, a spus Daniel Blaga.

Acesta a reamintit că Alianţa Dreapta Unită va avea candidaţi comuni la toate alegerile din acest an.

Alianța Dreapta Unită (ADU) este o alianță electorală de centru-dreapta, formată din Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei (FD), înființată pentru a participa la alegerile din România din 2024.

„Cred că trebuie să consumăm energia noastră mai mult pe zona de organizare. În ceea ce priveşte, etapa aceasta a europarlamentarelor, Alianţa Dreapta Unită, la momentul de faţă, este pregătită din toate punctele de vedere pentru a aborda acest tip de alegeri”, a precizat preşedintele Forţa Dreapta Dâmboviţa, deputatul Gabriel Plăiaşu.