Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Un primar şi-a trecut în pliantul electoral şi realizările din comuna vecină

pliant-ulmi

Primarul PSD din comuna dâmboviţeană Ulmi, Nicolae Vărzaru, candidat pentru un nou mandat, şi-a trecut în pliantul electoral şi realizări din comuna vecină, respectiv reabilitarea şi modernizarea a două grădiniţe.

Primarul din Ulmi a scris în materialul electoral despre ce investiţii a făcut în comuna sa, dar a adăugat şi ”reabilitare şi modernizare grădiniţă Comişani şi Lazuri (100%), valoare 300.000 de lei”.

”Eu îmi cer scuze pentru greşelile care au apărut în unele din acele materiale, dar v-aş ruga să înţelegeţi că acele materiele sunt produse de către colegii noştri, este o muncă voluntară, neplătită, pentru că PSD nu are mijloace financiare de natură să îi permită achiziţia unor servicii de tehnoredactare sau de verificare a acelor materiale de propagandă electorală, ca să le numim astfel. Deci pot apărea şi scăpări, în condiţiile în care s-a lucrat zile întregi de către un colectiv destul de restrâns”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, secretarul executiv al PSD Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

[sursa foto: MDI TV]