Dâmboviţa: Un bărbat şi o femeie reţinuţi că au furat băutură şi ţigări dintr-o ageţie de pariuri şi un magazin

Dâmboviţa: Un bărbat şi o femeie reţinuţi că au furat băutură şi ţigări dintr-o ageţie de pariuri şi un magazin

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi de poliţie, după ce au furat băutură şi ţigări dintr-o agenţie de pariuri şi dintr-un un magazin din localitatea dâmboviţeană Corneşti, informează, marţi, IPJ Dâmboviţa.

Cei doi, cu vârste de 19, respectiv 24 de ani, sunt anchetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras produse în valoare totală de peste 11.000 de lei.

„La data de 16 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat şi o femeie (…). Cei doi sunt bănuiţi că în noaptea de 6 spre 7 mai a.c., respectiv 9 spre 10 mai a.c., ar fi pătruns într-o întreprindere individuală şi în sediul unei agenţii de pariuri, din localitatea Corneşti, de unde ar fi sustras băutură alcoolică, ţigarete şi 11.250 de lei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Pe parcursul zilei de marţi, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unor măsuri preventive.

error: Conţinut protejat !!