Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Un bărbat a reclamat că a fost tâlhărit după ce s-a întâlnit cu o tânără pentru a întreţine relaţii sexuale

Un bărbat din Mogoşani, judeţul Dâmboviţa, a reclamat că a fost tâlhărit, după ce s-a întâlnit cu o tânără cu care nu s-a înţeles la preţ pentru a întreţine relaţii sexuale, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis joi.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi, miercuri, de bărbatul de 35 de ani, din Mogoşani, cu privire la faptul că a fost tâlhărit.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul s-a întâlnit cu o tânără de 18 ani, din Odaia Turcului, cu scopul de a întreţine raporturi sexuale contra cost. Întrucât tânăra i-ar fi solicitat o sumă de bani pe care bărbatul nu a fost dispus să o plătească, acesta a condus-o înapoi la domiciliul, unde ar fi fost agresat fizic şi deposedat de 170 de lei şi un lănţişor din aur de către 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

În prezent, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. De asemenea, lănţişorul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

În cursul zilei de joi, unul dintre bănuiţi, precum şi tânăra implicată s-au prezentat la sediul Poliţiei Găeşti pentru audieri.