Dâmboviţa: Un alt primar PSD din judeţ cere demisiile Vioricăi Dăncilă şi Rovanei Plumb

Dâmboviţa: Un alt primar PSD din judeţ cere demisiile Vioricăi Dăncilă şi Rovanei Plumb

Primarul comunei dâmboviţene Corbii Mari, Ionuţ Bănică, cere, luni, într-o postare pe facebook, demisia liderului social democrat Viorica Dăncilă, după rezultatele de la alegerile prezidenţiale.

Acesta spune şi că liderul PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb, ar trebui să îşi dea demisia. Este a doua solicitare de acest gen, după ce duminică seara primarul PSD din Pucioasa, Constantin Ana, a spus că atât Viorica Dăncilă, cât şi Rovana Plumb trebuie să plece din funcţii.

„M-am săturat de şedinţe in care ni se prezintă cum am câştigat alegerile pe care le-am pierdut. E timpul ca doamna Rovana Plumb si doamna Viorica Dăncila sa demisioneze si sa mergem mai departe. E timpul de reformă puternică, nu de faţadă. Avem nevoie de unitate şi mobilizare maxima dacă vrem să mai sperăm la alegerile locale şi parlamentare anul viitor. P.S.:motivele pentru care îi cer demisia doamnei Rovana Plumb o sa le spun răspicat si detaliat in şedinţa CEx-ului judeţean”, spune primarul din Corbii Mari, Ionuţ Bănică.

Acesta îi acuză pe liderii partidului că au pierdut legătura cu realitatea din teren.

„Nu sunt omul care să-şi exprime nemulţumirile de partid în public, dar se pare ca unii dintre mai-marii noştri de la judeţ şi de la Bucureşti au pierdut definitiv contactul cu lumea reală, cu membrii simpli, cu primarii. Ei trăiesc în bula lor si se (ne) mint ca toţi suntem bine. Nu suntem bine! Scriu acest mesaj cu tristeţe pentru ca situatia in care a ajuns PSD ma obligă. În acelaşi timp, însă, sunt unul dintre optimiştii care cred ca putem sa ne revenim (dacă ne mişcăm repede cu viziune si curajos)”, mai afirmă Bănică.

Edilul adaugă că ce se întâmplă acum în PSD e cel mai mare semnal de alarmă din istoria partidului.

„Munca asta uriaşă, pe care doar cei din teritoriu o pot înţelege, e aruncată la gunoi de ignoranţa/impostura reaua-credinţă de la nivel judeţean sau national. Am tăcut de atâtea ori cu toţii, primari, viceprimari, preşedinţi de organizaţii, consilieri, activişti si membri simpli, ne-am făcut ca nu vedem, am lăsat de la noi pe principiul ca „poate si-or reveni”. Degeaba! Ce se întâmplă acum în PSD, atât la nivelul judeţului, cât şi naţional, e cel mai mare semnal de alarmă din istoria partidului”, precizează primarul din Corbii Mari, Ionuţ Bănică.

Acesta mai susţine că e nevoie de reformă în partid şi de oameni bine pregătiţi.

„E nevoie de reformă, e nevoie de oameni bine pregătiţi, cu viziuni pro-europene moderne, e nevoie de oameni care înţeleg greutăţile unei comune sau, macar, ştiu unde e ea pe hartă. E timpul ca persoanele care au fost excluse/îndepărtate, persoane stiutoare de carte, bine pregătite, buni organizatori sa revină acasă- doar împreună mai putem salva Partidul Social Democrat”, a scris pe facebook primarul din Corbii Mari, Ionuţ Bănică.

error: Conţinut protejat !!