Dâmboviţa: Trei maşini, rămase împotmolite în zăpadă pe drumul din munte (DJ 713)

turisti-zapada

Trei maşini cu turişti au rămas împotmolite în zăpadă, joi, pe DJ 713. Jandarmii montani i-au sprijinit pe turişti să deblocheze maşinile. Într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi se arată că drumul era impracticabil.

”Cei zece turişti, doi din judeţul Mureş, patru din municipiul Bucureşti şi patru din judeţul Vrancea se aflau cu trei autovehicule în deplasare pe DJ 713 Cuibul Dorului-Dichiu-Piatra Arsă, spre zona Piatra Arsă. La un moment dat, în zona Vânturiş au derapat şi nu au mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza drumului impracticabil. În urma acțiunilor jandarmilor montani, cei zece turiști au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculele şi conduşi în siguranță până în zona Dichiu, în prezent fiind în afara oricărui pericol”, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela numărul unic de urgenţă 112 sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

error: Conţinut protejat !!