Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Tânăr de 19 ani sechestrat de cinci persoane pentru că a vorbit pe facebook cu prietena unuia dintre agresori

 

UPDATE Instanţa a dispus, miercuri, arestarea preventivă a patru dintre cei cinci bărbaţi din Titu care au sechestrat un tânăr de 19 ani care ar fi vorbit pe facebook cu prietena unuia dintre agresori, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

În cazul celui de-al cincilea s-a dispus măsura controlului judiciar.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au pus în executare, marţi seara, cinci mandate de aducere emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari pe numele a cinci persoane din Titu, bănuite de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi influenţarea declaraţiilor.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul parchetului pentru audieri şi dispunerea de măsuri. Din cercetări a reieşit că în ziua de 28 iunie a.c.,  bănuiţii ar fi atras partea vătămată, un tânăr, de 19 ani,  la locuinţa unuia dintre ei, ar fi lovit-o şi ar fi sechestrat-o.

”În ziua de 29 iunie a.c., partea vătămată a depus plângere la poliţie pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal. Ulterior, la data de 30 iunie a.c., bănuiţii s-ar fi prezentat la domiciliul părţii vătămate şi ar fi făcut multiple acţiuni de intimidare pentru ca aceasta să-şi retragă plângerea şi să declare alte aspecte, lucru care s-a şi întâmplat”, se precizează în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae, cei cinci l-au sechestrat pe tânărul de 19 ani pentru că a vorbit pe facebook cu o fată, prietenă a unuia dintre agresori.