Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Suspect prins în cazul celor doi bărbaţi împuşcaţi pe un câmp lângă Târgovişte

Poliţia anchetează, marţi, un suspect în cazul celor doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi săptămâna trecută pe un câmp lângă Târgovişte, este vânător şi are 58 de ani.

Conform unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, bărbatul este în custodia Poliţiei, a fost adus în faţa anchetatorilor pentru declaraţii.

Cel în cauză este vânător şi este din Târgovişte.

Posesorii de arme de vânătoare din judeţul Dâmboviţa au fost audiaţi, în aceste zile, de poliţiştii dâmboviţeni, în cadrul anchetei privind cei doi bărbaţi împuşcaţi mortal pe un câmp din apropierea municipiului Târgovişte.

În primele declaraţii publice, anchetatorii au susţinut că este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse şi alte piste.

Concluziile medicilor legişti arată că moartea celor doi bărbaţi a fost violentă, s-au tras focuri de armă cu alice, iar pe corpurile victimelor au fost constatate multiple leziuni. Asupra fiecăruia dintre cei doi bărbaţi s-au tras câte două focuri de armă.

Una dintre victime este Gheorghe Ifrim, consilier local în Răzvad, iar celălalt, Ion Neagu. Cei doi erau pe câmp să culeagă varză. Joi seara un trecător a văzut pe câmp trupurile celor doi şi a anunţat Poliţia. Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

ȘTIRE DE PRESĂ 

În acest moment, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este audiat, sub coordonarea procurorului de caz, un bărbat de 58 ani, din Târgoviște,  bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de omor în data de 26 octombrie a.c.

În această seară, prim-procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor susține o conferință de presă la sediul poliției dâmbovițene.