Dâmboviţa: Sprijin financiar pentru fundaţii şi asociaţii de la consiliul judeţean

Dâmboviţa: Sprijin financiar pentru fundaţii şi asociaţii de la consiliul judeţean

CJ Dâmboviţa a alocat fonduri nerambursabile pentru 20 de asociaţii şi fundaţii care au depus proiecte de finanţare.

„Am semnat contractele de finanțare a 20 de asociaţii şi fundaţii dâmboviţene, organizații care, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, au proiecte de promovare a tradiţiilor dâmboviţene, de protejare a mediului, activităţi sportive sau vor organiza tabere de robotică şi chiar o olimpiadă naţională”, a anunţat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

În prima sesiune de alocare de fonduri publice nerambursabile din bugetul județului Dâmbovița pentru activități nonprofit au fost alocaţi aproximativ 432.000 de lei pentru 20 de proiecte: 240.000 de lei pentru 8 proiecte la capitolul sport; 110.000 lei pentru susținerea financiară a 7 inițiative în domeniul educației civice și sociale; 72.000 de lei vor merge pentru activitățile de tineret; 10.000 de lei pentru promovarea turismului și protecția mediului.

„Îi felicit pe toți și le mulțumim pentru tot ceea ce fac în domeniile lor de activitate! Consiliul Judeţean Dâmboviţa va fi, în permanență, partenerul celor care se implică activ în viața județului nostru!”, transmite preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!