Dâmboviţa: Şofer de 57 de ani, mort într-un accident la intersecţia DJ 701 cu DN 71

Dâmboviţa: Şofer de 57 de ani, mort într-un accident la intersecţia DJ 701 cu DN 71

Un şofer de 57 de ani a murit, duminică, după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu o altă maşină, condusă de un tânăr de 23 de ani, la intersecţia DJ 701 cu DN 71, în zona localităţii dâmboviţene Sălcioara.

„Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 57 de ani, din comuna Finta, în timp ce ar fi condus un autoturism, la intersecţia DJ 701 cu DN 71, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Voineşti, care circula din direcţia Bucureşti către Târgovişte.  Din nefericire, în urma coliziunii, şoferul de 57 de ani a decedat, iar conducătorul auto de 23 de ani şi o pasageră, de 54 de ani, aflată în primul autoturism, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

error: Conţinut protejat !!