Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Sediu unic pentru Asociațiile de Dezvoltare Intercomunitară (ADI)

Un nou sediu pentru toate Asociațiile de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) din Dâmboviţa a fost inaugurat joi, pe Bulevardul Regele Carol I, nr. 66, din municipiul Târgoviște, în imediata apropiere a Direcției Silvice Dâmbovița.

Sediul va găzdui Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Management Integrat al Deșeurilor în județul Dâmbovița”, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Dâmbovița și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară CIVITAS.

Construcția este proprietate a Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) și are o suprafață utilă de 370 mp. De curând, imobilul a beneficiat de reparații curente din fonduri de la CJD. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Dâmbovița va funcționa la parterul clădirii, iar Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Apă Dâmbovița și ADI CIVITAS la etajul 1 al acesteia. Toate cele 3 ADI au la dispoziție o sală de ședințe comună.

„Inaugurăm astăzi sediul celor 3 asociații de dezvoltare intercomunitară din Dâmbovița, Adi Apă, Adi Salubritate și ADI CIVITAS. Am creat un spațiu modern, un spațiu funcțional pentru acestea. Am promis tuturor primarilor din județul Dâmbovița că această clădire o vom pune gratuit la dispoziția acestor asociații de dezvoltare intercomunitară. Am reabilitat-o, am modernizat-o și cred că vă aduceți aminte cum arăta această clădire până anul trecut. De astăzi, asociațiile intercomunitare își vor desfășura activitatea într-un cadru funcțional pentru toți locuitorii județului Dâmbovița”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.