Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Şcoala „Ion Ciorănescu” din Moroeni a fost modernizată şi extinsă

Şcoala „Ion Ciorănescu” din Moroeni, judeţul Dâmboviţa, a fost modernizată şi extinsă, valoearea investiţiei care a fost inaugurată sâmbătă fiind de 12 milioane de lei.

„La invitația primarului comunei Moroeni, Laurențiu Moraru, am participat la inaugurarea Școlii Gimnaziale ‘Ion Ciorănescu’, cel mai potrivit dar pe care, de 1 Iunie, l-au primit cei 500 de copii care vor învăța aici. Proiectul, unul substanțial din punctul de vedere al investiției, de aproximativ 12 milioane de lei, a avut în vedere modernizarea, extinderea, dotarea și reabilitarea instituției de învățământ, astfel încât copiii din satele comunei să învețe în cele mai bune condiții. Totodată, în colaborare cu primăria condusă de Laurențiu Moraru, anul trecut, a fost dat în folosință un teren multisport pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a asigurat o cofinanțare de 240.000 de lei”, precizează preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Conform acestuia, Consiliul Județean Dâmbovița va achiziționa materiale didactice și echipamente digitale pentru Școala Gimnazială „Ion Ciorănescu”, în valoare de aproximativ 1,1 milioane de lei de lei, dar și un microbuz școlar electric, în valoare de 240.000 euro, pentru elevii navetiști.