Dâmboviţa: Şase elevi au obţinut media 10 la evaluarea naţională

Dâmboviţa: Şase elevi au obţinut media 10 la evaluarea naţională

Rezultatele la evaluarea naţională obţinute de elevii din judeţul Dâmboviţa anul acesta sunt mai bune faţă de anul precedent, potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa, 70,71% dintre elevi obţinând medii peste 5.

Procentul mediilor peste 5 de anul trecut a fost, în Dâmboviţa, de 64,39%, iar anul acesta a crescut cu 6 procente, la 70,71%.

La examenul de evaluare s-au înscris, la nivelul judeţului Dâmboviţa, 4.524 de candidaţi, din care au absentat 185 de elevi.

Conform Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, numărul candidaţilor cu medii mai mari sau egale cu 5 este de 3.068, ceea ce reprezintă 70,71%. Numărul candaţilor cu medii sub 5, este 1.271.

Sunt şase medii de 10 la nivelul judeţului şi 12 unităţi şcolare cu candidaţi care au avut în proporţie de 100% note peste 5.

Cei şase elevi care au luat 10 pe linie provin de la şcolile Coresi, Mihai Viteazul, Ion Alexandru Brătescu Voineşti, Cârlova, Liceul de arte Bălaşa Doamna – toate din Târgovişte, precum şi de la Şcoala Gimnazială Teiş, din comuna Şotânga.

Cele 12 unităţi şcolare din Dâmboviţa cu elevi care au reuşit în proporţie de 100% să ia note peste cinci sunt: Colegiul Naţional ”Constantin Carabella” din Târgovişte, Colegiul Naţional ”Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte, Colegiul Naţional ”Vladimir Streinu” din Găeşti, Şcoala Gimnazială Văcăreşti, Şcoala Gimnazială Cândeşti Vale, Şcoala Gimnazială Adânca, Şcoala Gimnazială Buciumeni, Şcoala Gimnazială 1 Doiceşti, Şcoala Gimnazială Perşinari, Şcoala Gimnazială Sperieţeni, Şcoala Gimnazială Vârfuri şi Şcoala Gimnazială Vulcana Pandele.

Sunt şi două unităţi şcolare în care niciun elev nu a luat peste cinci, acestea sunt: Şcoala Fântânele şi Şcoala Pătroaia Vale.

Notele elevilor sunt afișate aici.

error: Conţinut protejat !!