Dâmboviţa: Sala Sporturilor din Târgovişte preluată de consiliul judeţean pentru a fi reabilitată

Dâmboviţa: Sala Sporturilor din Târgovişte preluată de consiliul judeţean pentru a fi reabilitată

Sala Sporturilor din Târgovişte a fost dată, joi, în administrarea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care intenţionează să o modernizeze şi reabiliteze, anunţă preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acum doi ani, promiteam reabilitarea Sălii Sporturilor din Târgovişte. Astăzi, a fost făcut primul pas:  Sala Sporturilor din Târgovişte a intrat în patrimoniul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Decizia a fost luată în urmă cu câteva momente în şedinţa Guvernului României. Ca urmare a acestei hotărâri, de anul viitor, vom demara demersurile necesare pentru ca cea mai importantă sală în care se desfăşoară competiţii sportive să intre într-un amplu proces de modernizare şi reabilitare”, precizează Corneliu Ştefan pe pagina sa de facebook.

Acesta spune că actuala clădire a Sălii Sporturilor din municipiul Târgovişte are nevoie de lucrări ample de reabilitare.”

Consider că sportul dâmboviţean, sportivii, dar şi suporterii echipelor noastre merită nu doar o sală de sport, ci o adevărată arenă în care să se desfăşoare meciurile de nivel naţional, european şi, de ce nu, de nivel mondial. Ne dorim ca proiectul viitoarei Săli a Sporturilor să arate, cel puţin, la fel de bine ca cele implementate până acum de Compania Naţională de Investiţii!”, mai spune preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Sala Sporturilor din Târgoviște a fost construită în anul 1979.

error: Conţinut protejat !!