Dâmboviţa: Reţea de gaze inaugurată în Măneşti, investiţia a fost realizată din bugetul local

Dâmboviţa: Reţea de gaze inaugurată în Măneşti, investiţia a fost realizată din bugetul local

Comuna dâmboviţeană Măneşti a fost conectată la reţeaua de gaze, investiţia a fost inaugurată marţi, în prezenţa autorităţilor locale, a fost făcută din bugetul local şi a costat 7,5 milioane de lei.

„Din 2020 se lucrează la această reţea, are o lungime de 24 de kilometri, a costat 7,5 milioane de lei. Investiţia a fost finanţată din bugetul local, am făcut şi un împrumut ca să terminăm lucrarea. Acum cetăţenii din comună pot merge să îşi ia avizul tehnic de racordare”, a declarat primarul din Măneşti, Constantin Alexandru.

Autorităţile prezente la eveniment au subliniat că racordarea la reţeaua de gaze reprezintă un pas înainte spre dezvoltarea şi modernizarea comunei.

„Domnul primar chiar a furat puţin startul faţă de alte localităţi din judeţ care astăzi sunt prin Programul Anghel Saligny. Localitatea Măneşti se înscrie printre cele care au finalizat introducerea de gaze prin bugetul propriu, fapt pentru care vreau să îl felicit pe primar. În Măneşti avem astăzi nu mai puţin de 32 de proiecte în derulare cu o valoare totală de peste 128 de milioane de lei şi avem proiecte de ascociere cosiliul judeţean – primărie, prin Programul Local de Dezvoltare Locală. În afară de această investiţie de reţea de gaze, avem reţeaua de canalizare derulată prin Compania de Apă, la care se lucrează, o vom finaliza cât se poate de repede”, a spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!