Dâmboviţa: PSD şi PNL au rămas fără paginile de internet

Organizaţiile judeţene din Dâmboviţa ale PSD şi PNL au rămas fără paginile de internet. PSD Dâmboviţa anunţa cu mândrie pe facebook în campania electorală de la sfârşitul anului trecut că are pagină de internet, http://psd-dambovita.eu,unde erau prezentaţi candidaţii partidului la parlamentare. La nici câteva luni de la alegeri site-ul nu mai poate fi accesat.

Nici PNL Dâmboviţa nu mai are pagină de internet, pnldambovita.ro, şi, de la alegeri, nu a mai făcut conferinţe de presă în care să comunice activităţile politice.

Singurul partid din Dâmboviţa consecvent în susţinerea conferinţelor de presă este PSD, care comunică iniţiative ale parlamentarilor, poziţii politice, acţiuni administrative şi politice.

Celelalte partide sunt aproape inexistente în spaţiul public în judeţ. De altfel PMP şi USR nu au avut acţiuni publice nici în perioada campaniei electorale de la alegerile parlamentare din decembrie anul trecut. Sediul PMP Dâmboviţa a fost transformat într-o sală de jocuri de noroc. USR nu are în judeţ nici organizaţie, nici sediu de partid, are un parlamentar de Dâmboviţa care nu a susţinut nicio conferinţă de presă, nu a comunicat până acum în niciun fel cu cetăţenii din judeţ.

site-pagina

error: Conţinut protejat !!