Site icon stiriDB

Dâmboviţa: Primarul PNL din Lunguleţu anunţă că trece la PSD

Primarul PNL din comuna dâmboviţeană Lunguleţu, George Duţu, a anunţat, vineri, că trece la PSD. Este al doilea primar din Dâmboviţa, după cel de la Butimanu, care pleacă din PNL la PSD, în acest an.

         Într-o poză cu sigla PSD în fundal, George Duţu spune că nu mai poate face echipă cu cei din PNL şi explică de ce a trecut la PSD.

„În acești patru ani am înțeles că munca într-o echipă este cea mai importantă. O muncă bazată pe seriozitate, profesionalism și sprijin . Și pentru că tot vorbesc de echipă, da, am plecat din Partidul Național Liberal! Unde? Este simplu! Acolo unde am găsit o echipă! O echipă bazată pe seriozitate, profesionalism și încredere. O echipă care nu anunță dezbinare, ci anunță unitate! Îmi amintesc că în urmă cu scurt timp, de la tribuna PNL Dâmbovița, se anunța ruperea coaliției locale PNL –PSD, fără să fim întrebați, fără să fim luați în vreun fel în seamă. Răspunsul președintelui PSD, Corneliu Ștefan  a fost atunci: “Eu și colegii mei din PSD avem o singură alianță în Dâmbovița, alianța cu dâmbovițenii!” Acest răspuns a fost unul dintre motivele care m-au determinat să mă alătur echipei PSD”, spune George Duţu.