Dâmboviţa: Pompierii au luat o căprioară rănită de pe marginea drumului şi au dus-o la grădina zoologică

Dâmboviţa: Pompierii au luat o căprioară rănită de pe marginea drumului şi au dus-o la grădina zoologică

Pompierii dâmboviţeni au luat o căprioară rănită ce se afla pe marginea DJ 720 pe raza comunei Gura Ocniţei şi au dus-o la Grădina Zoologică Târgovişte pentru a primi îngrijirile de care are nevoie, informează, miercuri, ISU Dâmboviţa.

„În cursul serii de ieri, 10 decembrie 2019, în jurul orei 18.00, pompierii de la Detaşamentul Moreni au fost solicitaţi pentru salvarea unei căprioare rănite, găsită pe marginea drumului, pe DJ 720, pe raza localităţii Gura Ocniţei”, precizează ISU Dâmboviţa.

Salvatorii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă (APIC).

„Impresionaţi de cele văzute la faţa locului, cei şase pompieri au acţionat rapid pentru protejarea căprioarei rănite şi transportul acesteia la Grădina Zoologică Târgovişte, unde a fost predată, în stare stabilă, personalului medical aflat deja acolo. Din informaţiile primite în această dimineaţă, căprioara salvată de pompieri se află sub atenta supraveghere a personalul medical al Grădinii Zoologice din Târgovişte, care face tot posibilul pentru însănătoşirea acesteia”, mai informează ISU Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!