Dâmboviţa: Peste 700 de persoane, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Dâmboviţa: Peste 700 de persoane, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Peste 700 de persoane au venit, vineri, la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi organizată la Clubul Studenţilor din Târgovişte, peste 150 din participanţi fiind selectaţi în vederea angajării, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Dâmboviţa, Daniela Stanca.

”După centralizarea datelor, rezultă că au fost prezenţi 64 de agenţi economici cu o ofertă de 694 de locuri de muncă vacante. La Bursa Locurilor de Muncă  pentru Absolvenţi au participat 721 de  persoane, dintre care 157 au fost selectate în vederea încadrării în muncă”, a precizat purtătorul de cuvânt al AJOFM Dâmboviţa, Daniela Stanca.

Domeniile de activitate în care forța de muncă este solicitată sunt: industria prelucrării metalelor, industria confecțiilor textile, industria alimentară, informatică, transporturi auto, servicii către populație,hoteluri și restaurante, asigurări etc.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, rata şomajului este de 5,25%. Numărul total de şomeri din judeţ, înregistrat la AJOFM, este de 10.435, dintre care 4.627 femei. Din numărul total de şomeri, 1.263 primesc indemnizaţie, iar 9.172 sunt neindemnizaţi.

error: Conţinut protejat !!