Dâmboviţa: Peste 1.500 de persoane în izolare în tot judeţul, după descoperirea focarului de la Arctic Găeşti

Dâmboviţa: Peste 1.500 de persoane în izolare în tot judeţul, după descoperirea focarului de la Arctic Găeşti

Peste 1.500 de persoane din Dâmboviţa sunt în izolare la domiciliu, miercuri, numărul acestora crescând semnificativ după ce la Arctic Găeşti a fost descoperit un focar de COVID-19 în urma testărilor efectuate de societate.

„Conform situaţiei DSP Dâmboviţa: se află în izolare la domiciliu 1.538 persoane asimptomatice; se află în carantină instituţionalizată 138 persoane; persoane confirmate cu COVID-19, în total: 240 persoane; persoane vindecate 76; persoane decedate de la debutul pandemiei: 11”, informează, miercuri, Prefectura Dâmboviţa.

Reprezentanţii DSP Dâmboviţa au fost prezenţi la Arctic Găeşti vineri, în urma confirmării cu noul coronavirus a mai multor angajaţi după testele efectuate de societate. Vineri au fost 31 de cazuri, iar sâmbătă s-au confirmat alte 32, după care conducerea fabricii a anunţat închiderea temporară a activităţii.

Dacă vineri, la nivelul judeţului Dâmboviţa erau 221 de persoane în izolare la domiciliu, miercuri numărul acestora  a crescut la 1.538, cei mai mulţi fiind contacţi ai angajaţilor Arctic confirmaţi cu SARS-CoV-2.

error: Conţinut protejat !!